Tanulj meg tanulni! -online tanfolyam

 

Többszörözd meg a tanulási sebességedet!

Ha őskori módszerekkel TANULsz, a töredékét sem éred el annak az életben, amire képes lehetnél!

A szakmai sikerhez, a személyi fejlődéshez vagy egy sikeres vállalkozáshoz diplomára/ folyamatos továbbképzésre, új ismeretek szerzésére van szükség.

Az információhoz való hozzájutás még nem is lenne probléma, az interneten bármilyen témában több tízezer (százezer) oldalt találunk, információkkal, tanfolyamokkal, lehetőségekkel. Az egyetemen sok vizsgára több száz vagy akár 1000 oldalas könyveket kell megtanulni. A tananyag mennyisége az elmúlt évtizedekben megtöbbszörőzödött, viszont mi még mindig ugyanazokkal az elavult módszerekkel tanulunk mint nagyanyáink.

A probléma: 10 élet is kevés lenne mindennek a feldolgozásához…

 

Ismerős a következő helytetek valamelyike?

Iskolamentes évek sorozata után újra tanulásra adtad a fejed, de úgy érzed csigatempóban haladsz csak előre?

Napjaink rohanó világa folyamatosan megköveteli az új információk megtanulását, új készségek elsajátítását, a szakmai és személyes továbbfejlődést.

Úgyhogy Te is ott találod magadat újra az iskolapadban. Tudod, hogy fontos, tudod, hogy a szakmai és egyéb sikerekhez vezető út a tanuláson keresztül vezet.

De miért nem jegyzel meg semmit? Miért nem tudsz koncentrálni? Mit csinálsz rosszul? Vagy az évek tehetnek róla, hogy már nem tudsz tanulni? (Megnyugtatlak… Nem az évek a hibásak és nem is Te 🙂 )

Már csak néhány nap a vizsgáig… A gyomrod görcsbe rándul már a gondolattól is.

Sikerülni fog a vizsga? És vajon milyen jeggyel? Bosszúsan nézed a tankönyvet a maga 783 oldalával… Pedig tanultál, amennyit tudtál, de hát csak kellett mellette kicsit dolgozni is és egy egyetemistának csak kell néha bulizni is…

De most mintha minden részlet kiszállt volna a fejedből… Amit a professzor mondott… ami a könyvben volt… Mintha mindent elfelejtettél volna… Mit kellett volna máshogy csinálni? Mi lesz így a vizsgán?

Időtlen idők óta tanulod azt a bizonyos idegen nyelvet, de mégis iszonyúan zavarba jössz, amikor használni kellene és már kezded feladni a reményt, hogy ez neked sikerülhet…

Sokadszorra kezded el megtanulni álmaid nyelvét, de valahogy nem akar rádragadni… A sokadik tanfolyamra ülsz be, a polcaid roskadoznak a nyelvkönyvek tömegétől és mégsem… Azok a szavak… A nyelvtan… Csak ez a nyelv ilyen nehéz? Vagy csak neked nincs nyelvérzéked? (De van!!!) Miért bénulsz le, amikor valaki hozzád szól? Miért nem tudsz már rég folyékonyan beszélni, annyi rááldozott év után?

Pedig olyan szép lenne… A főnöködet elkápráztatni nyelvtudásoddal… Megszerezni a nyelvvizsgát… Külföldön gond nélkül elboldogulni…

Hogyan is kéne gyorsabban tanulni???

 

Ha úgy érzed lassan tanulsz, nem a Te hibád!


 

Az iskolai oktatás során fontos a 30 éves háború, hogy hogyan számoljuk ki a rombusz területét és gondosan meg kell tanulnunk az amőbák táplálkozását is, de SENKI NEM MAGYARÀZZA EL, HOGYAN TANULJUNK!

Elmondja a tanár, hogy melyik oldalakból lesz a dolgozat, de azt már nem magyarázza el, hogy mit csináljunk, hogy a fejünkben is maradjon a tananyag, hogy a dolgozatnál is emlékezzünk rá, hogy ne csak kínlódás legyen a tankönyv felett eltöltött idő.

Persze egy idő után kialakul a magunk többé-kevésbé hatékony tanulási szokása és jó esetben eljutunk valahogy az érettségiig. Az egyetemen viszont egy tárgyra kell megtanulni sokszor annyit, mint az egész érettségi anyaga volt. Lelkesen elvégzünk esetleg egy gyorsolvasás tanfolyamot, csak hogy rájöjjünk, az olvasással még nem tanultuk meg az anyagot.

Sokan egy életre megutáljuk a tanulást, pedig a hatékony tanulás korunkban nélkülözhetetlen.

A hatékony tanulás elsajátítása az általános iskola egyik legfőbb célja kéne, hogy legyen!

De neked senki nem tanította ezt meg!

Most azonban megtanulhatod!

 Tanulj meg hatékonyabban tanulni!

Állj meg egy pillanatra most és képzeld csak el,:

 • ahogy a kollégáid folyamatosan tőled kérnek tanácsot szakmai kérdésekben és az irodában mindenki tudja (beleértve a főnöködet is, hogy Te “mindent tudsz”!
 • Ahogy azt a bizonyos vizsgád közel maximum pontszámmal teszed le és mindenki csodálkozva mered rád, hogy ezt meg hogy csináltad!
 • Ahogy vevők tömkelegétöl kapod meg a visszajelzést, hogy persze, hogy téged választanak, mert Te vagy az, aki mindent meg tud valósítani!

 

Érzed már azt a büszkeséget? A magadba vetett növekvő hitet? A tudás édes érzését? 🙂

 Tanuld meg 1-2-3 óra alatt, ami eddig 8-10 órába került.
 • Nem szeretnél lemaradni a kollégáidtól a szakmai ismeretek terén?
 • Az előléptetéshez/ fizetésemeléshez lenne szükséged új készségekre?
 • Az egyetemen szeretnél jobb osztályzatokat kapni?
 • Tudod, hogy egy nyelv ismerete nélkülözhetetlen szinte, de sokszoros újrakezdőként is képtelen vagy elsajátítani a nyelvtant /szókincset?
 • Szeretnél a hobbidról többet tudni, jobb lenni benne?
 • Tudod, hogy a vállalkozásod fellendítéséhez több marketingre, számítógépes vagy pénzügyi ismeretekre lenne szükséged, de nincs időd napi 8 órákat foglalkozni vele?

Ne görnyedj órákig a könyv felett, kétségbeesetten próbálkozva a fejedbe tömni az abban leírtakat.

 

A tanulás sokkal egyszerűbb is lehet.

Ha 50 évvel ezelőtti módszerekkel próbáljuk elsajátítani a mai tananyagokat, akkor ugyan sikerülhet, ha elég kitartóak vagyunk, de nagyobb az esély rá, hogy előbb- utóbb feladjuk a hiábavalónak tűnő küzdelmet és inkább félbeszakítjuk egyetemi tanulmányainkat, lemondunk az előreléptetésről, nagyobb fizetésről, feladjuk a saját vállalkozásról szóló álmainkat, vagy beletörődünk, hogy most karácsonykor se tudjuk családunkat elkápráztatni zongoratudásunkkal.

Pedig a tanulás bárki számára gyerekjáték lehet.

A “Tanulj hatékonyan” online tréningen egy olyan csomagot kapsz, amelynek segítségével:​

 • lépésről lépésre sajátíthatod el a hatékony tanulás titkait,
 • megmutatjuk a legfrisebb nemzetközi kutatásokra alapozott, legbeváltabb módszereket,
 • mindenki más, mindenkinek más tanulási stílus válik be- mi segítünk megtalálni a számodra legmegfelelőbbet,
 • leleplezzük a legnagyobb tévhiteket,
 • megmutatjuk, hogyan működik az agyad,
 • ha nehézséget okoz a koncentrálás, akkor ehhez is segítséget kapsz,
 • megtanuljuk, hogyan ne felejtsd el, amit egyszer már megtanultál,
 • megnézzük, hogyan tudod legyőzni a halogatás sárkányát,
 • megtaláljuk a tanulásra legjobb időt, akkor is, ha úgy érzed, napi 25 óra is kevés lenne, hogy minden feladatot elvégezzél.

És mire ne számíts a tanfolyamon?

Nem kapsz egy nyelvtanfolyamot, nem fogjuk neked megtanítani a programozást, a könyvelést, a zongorázást vagy különböző tárgyalási technikákat…

De megtanítjuk, hogy hogyan tanuld meg ezeket saját magadtól!

Megtanítunk horgászni, de a halat kifogni már neked kell! 🙂 

Szia!

Hargitai Anita Anna vagyok, a tanuljtino.hu alapítója.

A gimiben még megbuktam, nem is egy tantárgyból, hanem 4-ből, az egyetemi felvételit viszont már szinte maximum pontszámmal írtam meg és jutottam be a Corvinusra.

Az angollal 10 évig küszködtem csak azért, hogy egy egyszerű aupairkedéshez szükséges vizsgán megbukjak, később két hónap alatt felkészültem ugyanarra a vizsgára.

Jelenleg a pszichológia szakot német nyelven, 3 gyermek és vállalkozás mellett végzem, úgyhogy pontosan tudom milyen érzés, amikor viszonylag behatárolt idő áll rendelkezésre egy-egy vizsgára való felkészülésre.

Talán pont ezért is váltam a hatékony tanulás megszállottjává. A pszichológia szakon tanultak mellett elvégeztem a németországi “Institut für bildungscoaching” intézetnek a “Learncoach” képzését, valamint nemzetközi kutatások és könyvek százait olvastam el a témával kapcsolatban.

 

Neked való ez a tréning, ha;

 • egyetemista vagy és szeretnéd az egyetemista éveket több szabadidővel, kevesebb tanulással, de mégis jó jegyekkel, a tananyagok megbízható ismeretével elvégezni.
 • Ha alkalmazott vagy és
  • szeretnéd a főnököd elkápráztatni,
  • szeretnél a karrieredben gyorsabban előrelépni,
  • tudod, hogy ehhez rengeteg új ismeretre lesz szükség, hiszen minden új lépcsőfokkal többet kell tudnod nem csak a szakmai dolgokról, hanem pl. csapatvezetésről, tárgyalásról, emberismeretről.
 • Ha vállalkozó vagy
  • hiszen már az induláshoz is szükséged van többek között programozói, szövegírási, marketing, tárgyalási és kommunikációs ismeretekre,
  • ha szeretnél több ügyfelet szerezni a cégednek később, akkor folyamatosan kell új ismereteket elsajátítanod, hogy versenyben maradj.
 • Ha a nyelvtudásodat fejlesztenéd, és ezúttal nem sokadjára újrakezdőként szeretnél valamelyik tanfolyamra beülni.
 • Ha egyszerűen csak egy új hobbit szeretnél elsajátítani.
 • Ha szeretnéd az agyadat folyamatosan fitten tartani, hogy majd 80 évesen is úgy vágjon az agyad, mint 20 évesen. 

 

MIT TANULHATSZ MEG A “TANULJ HATÉKONYAN” TRÉNINGEN?

 • 10 tévhit a tanulásban- Hogyan tanulnak a legtöbben és ez miért nem működik?
 • A motiváció és tervezés: hogyan motiváld magad, ha nincs kedved semmihez, hogyan tűzz ki értelmes és megvalósítható célokat, hogy ne add fel mindig. Megnézzük azt is, mikor érdemes tanulni és ezt hogyan érdemes ütemezni, hogy legkönnyebben érd el a céljaidat.
 • Hogyan működik az agy? Hogyan tanulunk? Ahhoz, hogy hatékonyan tudj tanulni, meg kell értened, hogy hogyan működik az agyad, mi az ami használ és mi az ami nem.
 • Hatékony tanulás: ebben a részben rengeteg olyan trükköt fogunk elárulni, amivel a tanulás sebességét sokszorozhatod meg. Megtudod például, hogyan használd a tanulásban a mentális modellt, a 80/20-as szabályt, hogyan olvass gyorsabban vagy, hogy mik azok a chunk-ok.
 • Memória fejlesztése: trükköket fogsz tanulni, hogy hogyan varázsold át az információkat a rövid távú memóriádból a hosszútávúba, hogy később is emlékezz rá.
 • Megnézzük, hogy hogyan növelheted az intelligencia szintedet.
 • Koncentráció fejlesztése és a halogatás leküzdése. Mit csinálj, ha amikor tanulnál, olvasnál, egyfolytában elkalandoznak a gondolataid?
 • Hogyan szerezz több energiát a tanulásra, amikor munka vagy a gyerekek után hullafáradtnak érzed magad?
 • A tanultak rendszerezése
 • Foglalkozunk olyan különleges területekkel is mint, hogy hogyan teljesíts jól a vizsgákon vagy hogyan küzd le a stresszt.
 •  Kimaradt még valami? Nem gond: a tanfolyam alatt végig kérdezhetsz a tanfolyam zárt oldalán és választ kaphatsz a téged érdeklő kérdésekre.

Mennyibe kerül a tréning?

A tréning értéke felbecsülhetetlen (gondolj csak bele mennyi időt takarítasz meg, hogy ha amit eddig 8-10 óra alatt tanultál meg, azzal 1-2-3 óra alatt végzel), az ára viszont most január 31-ig csak br. 19.900 Ft.

Mit kapsz ezért az árért?

 

A “Tanulj hatékonyan” egy két hónapos  tréning, ahol a leckéket egy online, zárt oldalon éred el, így otthonról, kényelmesen fejlődhetsz tovább. A tananyaghoz egy éven keresztül férsz hozzá. A két hónap alatt összesen 24 leckét kapsz, videó, hanganyag, pdf formátumban.

 

Segítség A tanfolyam ideje alatt bármikor kérdezhetsz a zárt oldalon. Ha elakadsz, szívesen segítek neked.

 

Tesztek, kérdőívek, önmagad megismerése. Mint ahogy nem mindenki ugyanazzal a szemüveggel lát jól, nem mindenkinek ugyanaz a tanulási stílus való. A tanfolyamon segítek Neked megtalálni a számodra legmegfelelőbb módszert.

Konzultációs lehetőség Konzultációs kedvezménykupont kapsz ajándékba 5000 Ft értékben. Ezeket 2022. december 31-ig válthatod be 45 perces Skype konzultációkra, így br. 10000 Ft helyett 5000 Ft-ért vehetsz részt a tanácsadáson.

 

Szabadidőt, tudást, pénzt, sikert – Azzal, hogy megtanulsz hatékonyan tanulni, rengeteg órányi tankönyv feletti görnyedést spórolsz meg. A több tudással könnyebben érhetsz el szakmai sikereket, előléptetést is.

Mi biztosak vagyunk abban, hogy Te is hasznosnak fogod találni tanfolyamunkat!

Ha mégsem, akkor ezt jelezd felénk e-mailben az ugyfelszolgalat@tanuljtino.hu oldalon és mi két munkanapon belül visszafizetjük a befizetett összeget!

Ne hagyd, hogy a tanulás szenvedés legyen!

A tanfolyam legközelebb február 7-én indul, jelentkezés január 31-ig vagy a szabad helyek beteltéig.

A tanfolyam maximum 20 fő részvételével indul. 

Hatékony tanulás
Online tanfolyam

Lábjegyzet